Buszmegállókat helyeznek át több miskolci autóbuszvonalon is

Megosztás

A 21-es és a 101B-s autóbuszvonalon közlekedő járművekre jobban figyeljünk oda, hol várakozunk.

A Dayka-átkötéshez kapcsolódó beruházás miatt július 10-én, hétfőn üzemkezdettől a munka befejezéséig a Kandó Kálmán utca végállomás felé induló 21-es autóbuszok és a Berekalja irányába közlekedő 101B-s autóbuszok Erzsébet tér megállóhelyét ideiglenesen áthelyezik a Petőfi utca elejére, a Miskolc Holdinggal szembe – írja közleményében az MVK Zrt.

Korábban is helyeztek át megállókat, de azt a Miskolctapolcai út felújítása miatt, azok az áthelyezések továbbra is érvényesek. „Miskolctapolca és Repülőtér/Bosch végállomás felé közlekedő járatok is a Turistapark megállóhely a menetirány szerint, közvetlenül a kereszteződés előtt került kialakításra.”

A Miskolctapolca felé közlekedő autóbuszok Miskolctapolca parkoló megállóhelye a végállomás irányába kb. 50 méterrel előrébb, a Repülőtér/Bosch irányba pedig szintén Miskolctapolca végállomás irányába kb. 30 méterrel hátrébb, a kihajtó forgalmi sávba került áthelyezésre.”

„A Repülőtér/Bosch végállomásra induló járatok Miskolctapolcai Strandfürdő megállóhelye a belváros irányába kb. 50 méterrel előrébb, a jobbra kanyarodó forgalmi sávban került kialakításra.” (MVK)

(A borítókép illusztráció)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek